Sayfalar

14 Aralık 2017 Perşembe

Oriflame My Destiny Parfüm Yorumlarım


Merhaba bal damlalarım 😊

Yine güzel bir ürünle karşınızdayım.
Parfümler her zaman ilgi alanım olmuştur. Çünkü bilirim ki bir insanda güzel bir etki bırakmak istiyorsanız o etkiyi kokunuzla sağlarsınız.
 Bir kişiyi düşündüğünüzde o kişinin sizin hafızanızda canlanması sizde bıraktığı koku etkisiyle daha da ön plana çıkacaktır. 

Nerde parfüm var ben ordayım .Kısacası  parfümün insanın imzası olduğu düşüncesine kesinlikle katılanlardanım.
Yalnızca parfüm değil aslında hücrelerinize işlemiş herhangi bir koku bile yıllar sonra zihnimizde bişeyleri kıpırdatmasına  çok vesiledir.

Bana çok olmuştur. Mesela çocukluğuma, okuluma ya da çok sevdiğim ama hayatımda olmayan birine.
 Sizede oluyor mu ?😇


 İşte bugün yine iz bırakan, ağır olmayan ve etkili bir kadın parfümü inceleyeceğiz. Karşınızda Oriflame ”MY DESTİNY” kokusu;

Ben sadece parfüme değil şişesine de çok önem veririm bu arada.
Bu parfümle dikkat çeken önemli bir konudan bahsetmem gerek kişiselleştirilmiş şişe tasarımıyla bir ilki gerçekleştirmiş. Nasıl oluyor bu derseniz ?


Dünyada ilk kez gerçekleştirilen bu yenilik , mürekkep püskürtme tekniği ile her cam şişenin kendine has, yeşil dalgalı desene sahip olmasını sağlıyor .
Kokunun içeriğinde bulunan yeşil turmalin taşının kıvrımlarından  ve renk tonlarından ilham alan bu desenler , bu teknik sayesindeher şişede farklı duruyor. 
Bu işlem benim çok hoşuma gitti parfüm kişinin nasıl imzası oluyorsa şişede böyle kişiye özel olunca daha bir hoş oluyor.



Şişenin kapak tasarımı da ayrı bir güzel  çok şık ve albenisi çok yüksek bir parfüm.
Lotus çiçeği, turmalin taşı ve şakayık notalarına sahip yaz - kış kullanılabilecek bir parfüm.

Bazı parfümler gibi kışın kullanılır yazın ağır gelir diye düşünülecek bir parfüm değil. Çok yumuşak , taze ve bir okadar kalıcı.
Benim tarzıma çok uygun bir koku. Şekerli olmasın devamlı taze ve ferah kokayım derseniz bu parfüme mutlaka bakmanızı öneririm . 

Bu arada oriflame ürünlerini nerden alabilirim güvenilir bir danışman var mı  derseniz https://www.instagram.com/oriflame.dilek/ hesabından güvenilir şekilde alabilirsiniz. :)
                                       Yeni yazılarda görüşmek üzere. 
                                                       Gizmo💋


2 yorum:

  1. Bunu hiç görmemişim mutlaka bakacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güzel bir koku deneme fırsatınız olursa mutlaka bakın :)

      Sil