Sayfalar

3 Nisan 2018 Salı

🍫Hayatın Tadı ; ÇİKOLATA 🍫

🍫

Hello !!

Tatlı ve eğlenceli bir yazı olsun istedim bu defa :) 



Çikolata denildiğinde bile insan bi mutlu oluyor sanki, çikolatanın mutlulukla kesinlikle bir ilgisi var zaten orasını tartışmıyoruz bile ! :) Bir lokma çikolata nelere kadirdir.. Kahvenin yanında olmazsa olmaz, tatlı krizlerinde, özel günlerimizde ilaç gibi gelen mucize bir şey. 

Yıllardır geleneğimiz olan kız istemelerine çikolatasız gidilmez. 'Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım' diye bir atasözümüz var yahu, tatlı denince de en başta çikolata geliyor.
Hayatın bizleri yıldırdıkları zamanlarda kurtarıcımız yine çikolata! 
Bir çikolataya kim kanmaz :) 

Deneyimlerime dayanarak en sevdiğim kaliteli bulduğum çikolata markaları bir elin 5 parmağını  geçmez sanırım bende.
Bunlardan biri de şuan görsele koyduğum melodi markası. :)

26 yaşında olan biri olarak hayatımın her dönemin de benimle olan bir marka 

çünkü markanın başlangıç yılı 1957'e dayanıyor :)

Çikolata üretmek gerçekten bir sanattır. Çikolata üretmek için gerekli deneyim, bilgi ve becerinin olması gerekir. Adamların işi zaten sadece çikolata üretmek ve bence Türkiyede bu işi en iyi yapan firma.


hııı bide unutmadan :)
Örneğin benim bu çikolatalarım gayet korunaklı şekilde kargoyla geldi ve size şu bilgiyi de vermeden geçmeyeyim 
Yakınınızda MELODİ mağazası veya marketlerde melodi ürünleri yoksa bile online mağazasından bir sürü çeşit çikolata sipariş verebiliyorsunuz. özellikle hediyelik çikolataları dikkat çekiyor

Siteye girip saatlerce bakındım hepsi birbirinden lezzetli yüzlerce çeşit var.
Gizem bir çikolata hakkında ne konuştun yahu dediğinizi duyar gibiyim ama eminim benim gibi çikolata aşıkları bu yazıyı çok beğenecekler :)

 Çikolatanın kalitesi ilk ısırışta belli ediyor kendini  VE  tek başıma yutabilecek potansiyeldeyim bu kutuyu ben mesela 😂

Bu yazı neden yazıldı derseniz işini çok iyi yapan kozmetik firmaları hakkında nasıl güzel yazılar yazıyorsam hakkını veren yiyecekler de bu tür blog yazılarını hak ediyor bence ve online satışları olduğunu duyurmak istedim.
                Kız isteyen olur, hayırlıya giden olur ya da kendi gitmez sipariş verip o kişiye bu güzellikleri ışınlamak isteyen olur diye düşündüm .

Kargo paketlemeleri ve sağlamlığı üzerinden de 10 puanı çakıyorum hooop diye .

http://www.melodicikolata.com/ online satış sitelerini de şuraya bırakayım benim anlatmamla olacak iş değil çünkü çeşitleri görmeniz, aklınızı kaçırmanız lazım 😅🍫
    Çikolata mutluluktur, sevdiklerinizle paylaştıkça çoğalacak kadar da özeldir. 
En olmadık zamanlarda bir sevgili gibi aklınıza düşer, düşündürür. 
Çikolata bambaşka bir tutkudur, eğer bu cümleleri okuyorsanız,  tamamını okuduğunuz için kendinizi bir çikolata ile ödüllendirebilirsiniz :) 
Bu arada bendeki spesiyal olan kutudaki çikolatalar ; Kapuçino (sütlü-bitter), Ganaş, Üçlü Fındık, Tahinli, Kalp Fıstıklı (sütlü), Bademli, İkili Kalp, Ballı çeşitleri feci lezzetliler bu da kısa bir bilgi olsun size :)
 Yeni keyifli yazılarda görüşmek üzere .
Gizmo🍫

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder