Sayfalar

29 Mayıs 2018 Salı

Lapitak Tırnak Bakım Kremi İlk Defa Denedim !

Herkese Merhaba

Uzun zamandır bloga yazı yazmaya gelmemiştim  çok özlemişim. 😌

Siz yokluğumu farketmediniz çünkü stokta daha önce yazdığım birçok blog yazısını sürekli yayına koyuyordum . Yani sizi hiç ihmal etmedim tabi ki 😄
Ama hala devam eden üniversite hayatım ve bazı yaşam telaşı bloguma uğramama biraz engel oluyordu. Biraz herşey yoluna girdiğine göre artık devam edebiliriz.

Hı bu arada instagram sayfamı takip etmiyorsanız da buraya linkini bırakıyorum orda da sizlerle çok eğleniyoruz 😉😉

İnstagram : gizmonun_dolabi buraya tık tık . .

Şimdi gelelim bu yazıyı yazmama sebep olan konuya .
Lapitak Tırnak Bakım Kremine ; 



Başta söylemem gerekirse manikür  olayına kuaförlerde asla girmeyen biriyim.
Yani şu nadide güzel 26 yaşıma kadar Gizem hiç manikür yaptırdın mı deseniz cevabım hayır.
Evde kendi çabalarımla çok beni yormayan yöntemlerle yapmayı tercih ediyorum çünkü manikür olayını hiç hijyenik bulmuyorum o tarz yerlerde.

Benim gibi manikür yaptırmayan veya hemen şipşak bir ürünle bakımlı tırnaklara sahip olmak isteyenlere bu ürünü anlatmam gerektiğine karar verdim 😇

Bu ürün için söyleyeceğim tek cümle ''Bu zamana kadar nerdeydin hayatımda niye yoktun ? '''
olur. 😅
hem tırnakları besliyor hem de tırnak etlerini gerçekten yumuşacık yapıyor.
Minik olduğuna bakmayın ağzına kadar dolu ve zaten küçük bir miktarı yeterli geliyor hızlı bitse bile indirimlerde gayet sudan ucuz fiyata alabiliyorsunuz.

Ürün paraben içermiyor.
 Ürünün yapısı jel ve kremsi, bir yapıda. 
Lapitak'ın tırnak bakım kremi sertleşmiş tırnak ve tırnak etlerini yumuşatıp oldukça güzel nemlendiriyor.Özellikle sertleşmiş tırnak etlerini yumuşatıp daha kolay geriye ittirilebilir hale getirmesinin yanı sıra içeriğindeki E vitaminiyle hem besleyip hem yumuşatıyor.

Günde iki kez kullanımı tavsiye edilse de ben her gün 2 kez tırnak etlerime krem sürmeye vakit bulamadığımdan her akşam yatmadan önce kullanıyorum.

Hiç manikür vs ihtiyacı duymuyorsunuz düzenli kullanımda bu kadar iddialı söyleyebilirim okadar bakımlı oluyor ki hemen emilir emilmez hooop güzel bir oje sürüp gezin minnoş ellerle.

Tırnağın kenarında çıkan sert sert kalın deri tabakasını nasıl yapıyor bilmiyorum ama yok ediyor orada ömrünüz boyunca öyle bişey görmemişsiniz gibi oluyor 😍

Ben manikür yapıyorum derseniz yine bu ürünle manikür süresini güzel uzatıyor.


 Kolay emilen, asla yağlı his bırakmayan bir krem. Sürümü ve ürünün yayılması da oldukça kolay olan kremin yapısına gerçekten bayıldığımı tekrar tekrar söylemem lazım, yağlı bir yapısının olmaması sayesinde gün içerisinde kullanımı çok kolay, kullandıktan sonra da hemen işlerinize geri dönebiliyorsunuz :)
Benim bu minnoş ürün hakkında söyleyeceklerim bu kadardı gratis indiriminde vs 5 liraya kadar düştüğünü hatırlıyorum.

Siz tırnak ve el bakımında neler kullanıyorsunuz benimle paylaşırsanız çok sevinirim 😇
                                                  Sık sık buluşalım .
                                                      Gizmo💋    

24 Mayıs 2018 Perşembe

Loreal Colorista Hair Makeup Denedim !

                                         

Selam güzel ailem😇
Bugün konuşma olayını hiç uzatmadan bahsetmek istediğim ürüne geçmek istiyorum. Çünkü ürün elime geçer geçmez denedim ve sevgili google araştırmalarım sonucunda hiç bir blogta bu loreal colorista hair makeup ürünüyle ilgili objetif bir net anlatımlı bir yazı bulamadım yani bırakın objektifi ürün yeni olduğu için hiç yazı bulamadım.

Sadece instagram paylaşımlara sık rastladım.

Oyüzden hemen merakınızı gidermek için yazıya başlıyorum. Ürün çok çok yeni bir çok renk çeşidi bulunan 1 gün kalıcı bir saç boyası.Bendeki kahverengi saçlar için olan yeşil rengi. Bunun dışında birçok rengi var dediğim gibi sarı saçlar için hatta daha pastel renkleri bile mevcut.
Benim kadar renkli saç seven kimse yok sanırım sık sık yeni çıkan bu farklı renk olaylarını deniyorum daha önce yine coloristanın Yarı kalıcı boyalarından indigo rengini ve bleach boyasını denedim okumak isterseni deneyimlerimi linkini buraya bırakıyorum ; 

👉👉loreal-colorista-indigo-denedim.




Ürünün pr gönderileri çoğu yüksek takipçili bloggera yapıldı (bana gelmedi gelse bile yine övmezdim) ve hepsi anlamadığım şekilde abartarak yazdı.
Ya çok para aldılar bu ürünü övmek için yada sandık dolusu onlara gönderim yapıldığı için saçlarına 3 tüp falan kullandılar.
Bu ürün benim için tam bir hayal kırıklığı. Hemen yazmak istedim çünkü biliyorum merak edip almak isteyenler çok olacak fiyatı da öyle ucuz değil 30 ml ve 30 lira gibi bir fiyatı var.
Paranıza yazık olsun istemiyorum.

Ürün kahverengi olan saçlar için ve sarı renkli saçlar için olan çeşitleriyle çıktı.
Benim saçımın uçları daha önce açıcıyla açtığım için kahverengiden açık bir renk yani bu boyanın kahverenginde tutuyorsa bende tutmama gibi bir imkanı olamazdı.
Görselde de gördüğünüz gibi koyu siyaha yakın kahvede bile yeşiller gayet belirgin gösterilmiş.
Bende hemen görsele güvenip yeşili kaptım.
Çok detaylı olmasa da instagram takipçilerim sonucu gördü ve aynen orada attığım hikaye görselini burayada bırakacağım.
Ürün gerçekten vaadini yapsaydı bizim için büyük rahatlık olacaktı.
Çünkü uygulaması aşırı kolay hemen elleriniz eldivensiz olsa bile hemen sürüp tarayıp kurutma makinasıyla kurutuyorsunuz ve olay bitiyor.
Elinizde boya falanda kalmıyor.
Bende aynen o şekilde elime ürünü alıp güzelce yedirerek sonra tarayıp tekrar yedirerek uyguladım ve kuruttum. Ürünün kokusu güzel şeftali gibi bir kokusu var. Kimyasal bir boya kokusu yok.

Buyrunuz size kocaman görsel.
Saç uçlarında sarıya dönük yerleri görüyorsunuz o zaten benım saçımın daha açıcıyla açılmış kendi hali ve kendi halinin üzerine bu resimde colorista uygulanmış hali.
Hani yeşil ?
Benim bu colorista serisinden yediğim kaçıncı darbe kaçıncı para batağına düşmem artık bilmiyorum.
Bu seride tek sevdiğim bleach rengindeki açıcısı oldu o saç rengini güzel açtı onun dışında bu iddialı renkler boş.
Her zaman dediğim gibi uygulama hatası yapmış olamam aynen ne deniliyorsa yaptım uygulama hatası yapsam daha önce yaptığım boya uygulamalarımda tutmazdı vs
Colorista Hair Makeup, her saç renginde anında gözle görünür renk sonucu veriyor. Üstelik bulaşmaya karşı dayanıklı jel formülüyle saçını kurutmuyor!
Gibi vaatler sunuyor . Bulaşma yapmıyor olabilir saçıma rengini vermediği için benim bunu bile anlama gibi bir lüksüm olmadı.

Aşırı beyaza yakın sarı saçlarınız varsa bu boyalar belki size uyabilir ama benim gibi kutudaki vaatlere kanıp kahve yada koyu sarı saçlara hakimseniz ''tüm saç renklerine uygun'' yazan cümlesine inanmamanızı öneririm.
bu ürünü çok merak edip internette benim gibi araştıran çok kişi olacak.
Umarım faydalı bir yazı olmuştur.
Her zaman dediğim gibi blogumda her zaman beğendiklerimi değil beğenmediğim ürünlere yer vereceğim. 
Tıpkı bunun gibi.
Hiç bir ışık bana resimdeki kız gibi yeşil rengini saçımda göstermedi.
Loreal bu ürünleri yapamadığını artık kabul edip bizi bu para tuzaklarından kurtarırsa artık mutlu olacağım.
Paranız varsa kuaföre yaptırın arkadaşlar yoksa böyle uygun fiyatlı olur kuaförden deyip aldığım ürünlerde çöp oluyor.
Siz denediniz mi yada deneyecek misiniz?
Neler düşünüyorsunuz merak ediyorum.
Her ürün üzerinden daha detaylı güncel günlük paylaşımlarım içinde instagram sayfamı takip etmeyi unutmayın .
instagram : gizmonun_dolabi burdan tık tık .
Sizi seviyorum.
Yeniden Kavuşalım.
Gizmo💋

22 Mayıs 2018 Salı

La Rose Des Sables Vücut BB Krem İncelemesi👀👀

👀

Herkese Merhaba 
Çok sevdiğim bir markanın denediğim 2.ürünüyle geldim bu defa 😀 Bu  markayı yazarken ağzım kulaklarım da çünkü aşırı seviyorum aramızda güçlü bir aşk var 💘
Hangi marka olduğunu başlıktan anladığınız Fransa Menşeili olan La Rose Des Sables markası 😍
Yazması kolay ama adını dönmeyen dilimle okumak zor geliyor bana 😇
Birkaç ay önce bu markanın dillere destan olan deniz tuzu ve bora bora kumu içeren peelingini deneyip sizinle fikirlerimi paylaşmıştım okumak isterseniz gözden kaçırdıysanız buraya tekrar linkini koyuyorum 👉/la-rose-des-sables-vucut-peelingi

Hemen bugünün konusuna geliyorum 😀

La Rose des Sables tüm vücut kusurlarınızı kapatacak eşsiz  BB Creme çıkarmış. Daha doğrusu  varmış ama ben kendisiyle yollarımı kesiştirememişim :)


Artık yalnızca yüzünüz değil, tüm vücudunuz kusursuz ve pürüzsüz olmayı hakediyor biliyorsunuz hazırda havalar ısınmaya başlamışken kolsuz elbiseler , etekler çıkacak. Kollar bacaklar açıkta olacak ve kusursuz görünmek isteyeceğiz.
 Vücudunuzdaki küçük kusurları ve lekeleri kapatan, aynı zamanda cilde bebeksi bir dokunuş kazandıran yepyeni bir BB Krem.


 Bu ürünün özellikle ambalajından da bahsetmem gerek benim en sevdiğim şekliyle cam bir şişesi mevcut ben bu tür fondöten ve bb kremlerin şişelerinin her zaman cam olmasından yanayım.
Bu BB krem kusurları pürüzleri kapatmak dışında ayrıca mucizevi şekilde cildinize bakım da yapıyor .

Gotu Kola ve Baobab yağları ile zenginleştirilmiş formülü, cildinizi nemlendirirken, hafif ve kolay bir kullanımda sağlıyor.

Çok hafif ama etkili mis gibi bir ürün dağıtması ve cilt renginizle bütünleşmesi tam 4  4'lük söylemeden geçmeyeyim.✌


Benim şaşırdığım yönü ürünün tek bir renk tonunun bulunması ve o tonun her cilt tipine uygun olabilmesi . 
Gerçekten de öyle ben hem kendi açık tenım de hemde biraz bronzlaşmış bir bölgede denedim iki kısımda da tonun uyum sağladığını gözlemledim.
İçerisinde bulunan düzeltici pigmentleri sayesinde lekeleri kapatıp ve “Kusursuz Cilt Etkisi” yaratarak her cilt tonunuzun rengine uyum sağlayarak bütünleşiyor.


Dediğim gibi hafif ve akışkan yapısı sayesınde kolay uygulanıp bütünleşiyor . Şuan kolumda renginin koyu olduğunu aslında düşünseniz de aslında ürün iyice yedirip yayılınca kolumla aynı renk oldu.
Hem cildinizin renk dengesini koruyarak bakım yapıyor hemde  ipeksi, yumuşacık bir cilt sağlıyor.
Bizzat deneyip test ettim :)

Doğal minerallerden oluşan yapısı sayesinde de, deri üzerindeki hücreleri yenileme özelliği varmış. Aynı zamanda uzun süre nemlendirme etkisi ile cildi yumuşattı ve canlandıran fresh bir görüntü sağladı.
Bu arada suya dayanıklı bir ürün böyle ürünlerin zaten suya dayanıksız şekilde üretilmesi bizi tatmin edecek ürünler olmazdı onu biliyoruz😊
Ürün 100 ml ve kocaman.

 Bir damlası büyük bir alana yeterli geliyor.
Özellikle üstünde durarak söylemem gerekiyor  tıpkı peelingte olduğu gibi bu üründe de elinizi vücudunuzdan çekemiyorsunuz pamuk gibi oluyor😇💫


Markanın bu zamana kadar denediğim tüm ürünlerini çok sevdim başta da söylediğim gibi. Açıkçası buram buram kimyasal kokmayan, cildimle  çok iyi anlaşan ve vücut bakımını hakkıyla yapan bir marka bulduğum için mutluyum. 
 Böyle  güzel markalar ambalaj kalitesi ve ürün içeriğine emek ve yatırım yapıldığından bütçeleri de biraz yüksek oluyor. 
Uygun fiyatlı olan bir bütçeye hitap etmese de temiz içerikli olsun 2 ürünüm olsun derseniz  kesinlikle incelemenizi önereceğim bir marka La Rose des Sables.
Ben her zaman söylerim ruj , far  gibi ürünlerde uygun fiyatlı ürünler kullanabilirsiniz çünkü kalıcı ürünler değiller
 ama cildime yatırım yapayım derseniz cilt bakımında biraz cüzdanınızı o ürünlerde açmanızı tavsiye ederim imkanınız varsa eğer.
Çünkü cildimiz bizim en değerlimiz bunu unutmayın.
Umarım yazımı beğenmişsinizdir ve faydalı olmuştur.

Yaz boyu etek giyip bacaklarımın beni mahcup etmeyeceği muazzam bir ürün oldu 😎
Yeni yazılarda kavuşalım.
Gizmo💋

19 Mayıs 2018 Cumartesi

Oriflame The One Serisi İnceleme

Herkese yeniden merhaba çok kısa bir blog yazısı ile geldim :)
Bugün de oriflame the one serisinin 3 ürünüyle ilgili kısaca konuşmak istedim. Size fikir olması açısından😊

Bir makyajın dokunuşu, tamamlayıcısı ve asıl olmazsa olmazı göz makyaji benim için.  Benim bu ara uygun fiyatlı en sevdiğim seriyi anlatacağım.

 💞 Bunlardan biri Maskara The one serisinin bu maskarasi oldu 🌸Vaatlerini yerine getiriyor gerçekten. 2 başlığı var birisi dolgunluk veren başlığı diğeri ise uzunluk veren küçük başlık. İki ucunuda kullanırsanız tamamen takma kirpik etkisi oluyor👍💕







💞The one jumbo Eyeliner : şunu farkettim ki eyelinerım elime ulaştığı günden beri elim ne jel ne de likit fırçalı eyeliner'a gidiyor.Tam dışarı çıkacakken iki dakikada Jumbo  eyelinerımı çekiyorum işim artık olduğundan daha kolay hale geldi diyebilirim. Hem kalıcı hem sürümü çok çok kolay. Pul pul dökülme olayını ben bu eyeliner da hiç yaşamadım.Artı 2 aydır manyak gibi kullanmama rağmen kurumadı ve bitmedi.Kalın  Sivri bir keçe ucu var. Yukarıda da söylediğim gibi gerçekten çok kolay sürülüyor. Kalıcılığı da okadar iyi kı siz silene kadar asla kıpırdamiyor kalın olması sizi korkutmasın kalınlığını kendiniz ayarlaya biliyorsunuz ilk sürüşte kalın çekilmiyor 👌 

💖💕Gelelim kaleme ;Yumuşak sürümlü, rengi almanız için bastırıp kazımanız gerekmiyor. Gözünüzü acıtmıyor.  kirpik diplerine pütür pütür bulaşmıyor, gayet homojen. En sevdiğim yanı da kalıcılığı oldu. Göz içine sürdüklerimiz genelde en çabuk silinenlerdir ama sabah sürdüğüm de akşama kadar benimle olduğunu gördüm. Fiyatı indirimli/indirimsiz bu performansa göre bana çok uygun geldi. 👌Oriflame The one serisi bu ara En kıymetlim😄💕 Kimden alabiliriz diyenler içinde 👉 instagram :  @oriflame.dilekHesabından ulaşabilirsiniz 💖
                                          Umarım faydalı olmuştur.
                                                   Yeniden görüşelim .
                                                        Gizmo💋

14 Mayıs 2018 Pazartesi

Uçuk Sorunu Olanlara Çare Buldum 👍

Selam !!

sık sık Uçukla başı bela da olanlar burda mı? 😧
Bugün uçuk sorunu ile ilgili konuşalım istedim 😑
Ben özellikle korkunca yada bişeye çok üzülür içime atarsam hemen anında UÇUK baş rolde !


Uçuklarım maalesef geç iyileşiyor çünkü hep elim gidiyor ve kabuğu kaldırıyorum.
Bende bu defa kozmetik ürünü yerine memnun kaldığım uçuk kremini paylaşmak istedim sizinle.














👉TTO genel anlamda içerik listesinde organik sertifikalı içerikler bulunduruyor.
Bu uçuk kreminin vaati 24 saatte uçuklu bölgeyi bakterilerden arındırarak iyileşme sürecini hızlandırması.



İçeriğinde çay ağacı yağı bulunuyor, çay ağacı yağı bildiğiniz gibi hem sivilce, iltahaplara iyi geliyor hem de bu tarz uçuk, acı veren yaralardaki bakterilerin üremesini engelliyor.




Bu uçuk kremi kurutan uçuk kremleri gibi değil 👌 hiç kurutmadan germeden uçukla savaşıyor, ve iyileşme sürecini en hızlı şekilde yapıyor 💕 Eczanelerde bulabilirsiniz . İnternette de bir çok online sitede satışı var.


Fiyatı 24 lira civarı 👍
Uçukla sorunu olanlar için ufak bir yardımcı olur umarım.

Yeniden görüşmek üzere.

                                                 Gizmo💋

5 Mayıs 2018 Cumartesi

Kısa Boylu - Minyon Hanımlar için Giyinme İpuçları👩

👩

Selam Bal köpüklerim.
Kalemler , defterler hazırsa sizinle ufak tefek ipuçları paylaşmaya geldim. Çünkü bende minik , ufacık, 1,57 boyunca minnoş bir insanım😂

Ne iltifat ettim be ! benimle aynı durumda olanları 😄 Vallahi ne yalan söyleyeyim kendim öyleyim diye söylemiyorum minyonlar bana hep sevimli gelmiştir ( Yani bi 10 cm daha uzun olsam fena olmazdı ama 😉) yani şöyle 1.80 1.90 hatunlar çok sevimli sempatik gelmiyor bana bilmem siz ne düşünürsünüz ? ( Allah var onlar da çekici oluyor genelde ) 😅😅

Neyse işte Allahın Hikmeti çok şükür elimiz kolumuz sağlam diyip hayata devam ediyoruz😄



Minyon Bayanlar bilir  her alışverişe çıktığımızda tam böyle boyumuzu uzun gösteren içinde kaybolmadığımız şeyler bulmak her zaman kolay değil, şans her zaman gülmez.
Benimde çoğu zaman yaptığım hatalar gibi olduğunuzdan daha kısa görünmekten ve proporsiyon hataları yapmaktan bıktıysanız araştırıp bulduğum, deneyerek öğrendiğim şeyleri not almaya başlayın derim 😉

💙Tepeden tırnağa tek bir renk giymek, yükseklik yanılsaması verir ve daha uzun bir boymuş gibi oluşturmanıza yardımcı olur. Çok sayıda farklı renk, bodur bir görünüm oluştururken silüetinizi bozabilir.

💛Yüksek bel kıyafetler tercih edin bunu çoğu yerde duymuşsunuzdur, bacakları daha uzun gösterir ve böylece daha fidan gibi bir görüntüye yol açar.

💜Pantolon giyen benim gibi çok seven kısa boylu kadınlar için ipuçlarına gelince, iş tamamen doğru oranları bulmakta. Çok bol olmayan dar bir stili tercih edin. 
Boru paça veya ispanyol paça kotlar daha uzun boylu görünmenizi sağlar. Bol veya aşırı hacimli stillerden kaçının.. İspanyol paçanın altına alabildiğine vurun en yüksek topukları nasılsa saklıyor 😇😅


💓 İnce kemerler ve koyu renk kıyafetler tercih edin. Kalın kemerler tercih ederseniz bedeninizi daha 2 parçaya bölmüş gibi göstereceği için boyu kısaltacaktır. Aayrıca koyu renk boşuna zayıf gösterir dememişler hem zayıf hem zarif hemde uzun gösterir özellikle siyah bunu sakın unutmayın !😎

💛  Kısa boylu kadınlar dar giyime sarılmalı Çok bol veya geniş salaş şeyler görünümünüzü şişirme ve bizi daha bodur gösterme potansiyeline sahiptir. 

💙 Tek kıyafet değil işin sırrı birde aksesuarlar var unutmayın büyük çuval gibi çantalar bizim gibi minnoşları her zaman kısa gösterir oyüzden napiyoruz zarif kızlar olarak minik çantalar tercih ediyoruz .


💚 Enine çizgiler şişman gösterir kuralı her zaman bilinir onun aksi olan boyuna çizgiler de hem zayıf hem uzun gösterir😉



Görselde  gördüğünüz gibi yüksel bel tercih edin demekten kastım burda görünüyor giydiğiniz bluz yada tişörtü de hafif içeriye iliştirince bacak boyu uzuyor bu hatun biraz abartıp fazla yukarı çekmiş ama bence siz beni anladınız😄😉

💕Ayak bileğinden kemerli ayakkabılar bacakların daha kalın görünmesine neden olur. Eğer bacaklarınızın daha uzun ve ince görünmesini istiyorsanız, o zaman ayak bileğinden şeritli ayakkabılardan kaçının. Normal bir stilletto giyilecekse mümkünse tek giydiyseniz ayakkabı nude tonlarda olsun bu da bacağı uzun gösterecek minik dokunuşlardan.

💙Sivri burunlu ayakkabılar kullanın.
Bacak boyunu uzatmak konusunda harikalar. !

💖💖💖 Bu yazdıklarım sadece ufak birer detay ne kadar kısa ya da uzun boylu olursanız olun, sadece siz kendinizi hissettiğiniz kadar güzel görünürsünüz.
 Ne giyiyor olursanız olun, önemli olan kendinize olan güveninizin etrafa yansımasıdır.
Siz her şekilde birer altınsınız kendinizin kıymetini bilin.
Umarım yazım hoşunuza gitmiştir.
Yeni güzel yazılarda yeniden kavuşmak üzere.
Sizi gerçekten çok seviyorum.
Sevgiler
Gizmo💋 

1 Mayıs 2018 Salı

🍫🍫🍫Hayatın Armağanı : Çikolata ( Buhler Çikolata)

🍫🍫🍫

Selam ! Yine çok lezzetli ve uzun olacak bir yazıyla geldim başlıktan da belli çünkü ilgi alanım düşkün olduğum bir konu olan ; Çikolata !!

Tadının yanında faydalarıyla da önemli bir besin maddesi olan çikolata adeta hayatın bir armağanı...
Küçük, büyük hepimiz çikolatayı seviyoruz. Evde, işte, okulda, yolda tüketiyoruz.

 Bazen hediye ediyoruz, bazen midemizi ve ruhumuzu sevindiriyoruz.
 Günün her saati “olsa da yesek” diyerek elimize aldığımız çikolataların kalitesine ne kadar hakimiz peki?
Kalitesini aşırı beğendiğim yeni keşfettiğim bir markadan bahsedeceğim 😉


Dünyanın önde gelen hammadde üreticilerinden Belçika Callebaut ile çalışıyorlarmış
. Standart ve endüstriyel ürünlerden farklı olarak birlikte daha özel formül, daha düşük şeker oranı ve tatlar oluşturuyoruz diyorlar.
Gerçekten aşırı lezzetli ve çok şekerli olmayan çikolataları var.

Çikolatalarının paketlemesine ayrı bir bayıldığımı da söylemeden geçemeyeceğim . Çünkü o kadar sağlam ve korunaklı geldi ki kutularında bile eğilme büzülme asla olmamıştı.
Özellikle büyük küçük her çikolata kutusunda olan mühür detayı çok hoşuma gitti.💕



Kaliteli bir çikolatada ayırt edici özellikler: peki derseniz edindiğim bilgileri sizinle de paylaşayım ve markanın çikolataları bu özelliklere kesinlikle sahip ;
  • Parlaklık ve görüntüsüne bakarak ayırt edilebilir.
  • Özellikle bitter çikolatayı kırdığınız zaman çıtırtısını duyarsınız. Bu çıtırtı kaliteli kakao yağının göstergesidir.
  • Çikolata ağza alındığında direkt dilde erimeli ve dilde yağ tabakası bırakmamalıdır.
Bu markanın ;
El yapımı spesiyal çikolataları oldukça fazlave el yapımı çikolatalar olduğunu da söylemeden geçmeyeyim sitesine girip göz attığınız zaman kendinizi kaybediyorsunuz resmen :)
 


Her kutuda tek bir çeşitle sınırlı kalmayıp çeşit çeşit oluşu da çok çok güzel insan sıkılmadan bıkmadan yiyebiliyor :)


     

Bendeki çikolataların görsellerini de bu şekilde sizinle paylaşmak istedim :)

Spesiyal Çikolata Neden Tercih Edilir?

💚Duyguları ifade etmenin en tatlı yoludur.
💙Kişiye özel olduğundan son derece büyük bir memnuniyet kaynağıdır.
💗Yaratıcı ve farklı tasarımları ile göz doldurur.
💜Sunumu şık, kutusu özeldir.

Sizde bu lezzetli kaliteli türk malı çikolatalardan denemek isterseniz ya da hayatınızdaki özel kişilere göndermek isterseniz sitelerini buraya bırakıyorum oraya tıklayarak bu eşsiz lezzetlere ışınlanabilirsiniz :)
👉👉👉👉Buhlere Çikolata !! buraya tıklarsanız ürünlerden alabilirsiniz😊
Tebriklerden kutlamalara ve sevgi gösterilerine, özürden geçmiş olsun ve aşk duygularına kadar her duyguyu spesiyal çikolatalarla en güzel şekilde sevdiklerinize iletebilirsiniz.
                   Umarım lezzetli bu yazıyı beğenmişsinizdir 😋😇
                                                Yeni yazılarda görüşmek üzere.
                                                             Gizmo💋