Sayfalar

14 Temmuz 2017 Cuma

Ev yapımı fix plus😎

🙋
Herkese yeniden merhaba 😊
Yeni işe yarar bi yazıyla karşınızdayım  yani bence kesin yarayacak :)
Bu aralar yüz spreylerinin ne kadar popüler olduğunu bilmeyenimiz kalmadı ama öyle markalar var ki fiyatları delice uçmuş vaziyette ve  o spreylerinde hiç bir zaman makyajı sabitleme görevini tam yerinde yaptığını düşünmeyenlerdenim ben aslında bakarsanız 😒
Ama şu hakkını da inkar edemem ki , makyaj öncesi nemlendirme ve makyaj sonrası pudralı görüntüyü almakta işe yarıyor. Peki o kadar para dökmeye değer mi ? 
Sanmıyorum . . .
Oyüzden sizin için evde birkaç malzemeyle basit bir şekilde yapacağınız ayrıca yuzunuze duzenli kullanımda bakım yaptığını farkedeceğiniz bir tarifle geldim bugün 🌈


Hadi ozaman malzemelere geçelim 😉
Spreyli bi boş şişeye ihtiyacımız var öncelikli benim ki bi saç ürünün spreyli şişesiydi bitince güzelce yıkayıp değerlendirdim sanırım 150 ml 'lik bir şişeydi
                                               
 Diğer gerekli ürünler ise bir şişe maden suyu ve gül suyuna ihtiyacımız var çoğu kişi içme suyu kullanarakta yapıyor ama onun cilde bi katkısı olmayacağından minarelli suyu tercih etmenizi öneririm. Gülsuyu ise güvendğiniz herhangi bi markanın olması yeterli.
 Veee . . . Benim asıl gizli sırrım üzüm çekirdeği yağı👍
Üzüm çekirdeği yağından biraz bahsedecek olursam  hassas ciltlerde bile kullanılabilen direk uygulanan harika bir yağ.Gençlik iksiri olarak adlandırabiliriz üzüm çekirdeği yağını :)
  • Cildi sıkılaştırır.
  • Cildi tazeler, yenilik kazandırır.
  • Güneşin zararlı etkilerini azaltır.
  • Yaraları iyileştirici özelliği de vardır. Cilt ve hücre zarı için oldukça önemli olan linoleik asit yağ asidi seviyesi yüksektir.
  • Vitamin ve mineral açısından zengin olduğu için ciltte tahrişe neden olmaz.
  • Yaşlanma karşıtıdır, yaşlılık belirtilerinin oluşmasını engeller.
  • Cildi rahatlatır, besler ve onarır.
  • Ve en önemlisi bence : Gözlerin altındaki morluklara ve koyu halkalara iyi gelir. Göz altı morluklarını ve göz altındaki koyu halkaları yok eder. Bunlar yalnızca faydalarının bir kısmı.
  • Bu tarifte bazı kişiler gliserin yağıda kullanıyor o da gayet nemlendirme açısından faydalı fakat tedavi edici özellikte olsun derseniz size önerim üzüm çekirdeği yağı olacaktır :)
Gelelim yapılışına elinizde bulunan şişenin 4'te üçünü maden suyu, geriye kalan kısmını gül suyuyla tamamlayın ve bu karışımın içine 7-8 damla üzüm çekirdeği damlatıp ağzını sıkıca kapatıp çalkalayın işte bu kadar fix plus ev yapımı yüz spreyimiz  hazır. Buzdolabında saklamanızı öneririm bu şekilde uzun sürede saklayabilirsiniz :) cildinizi temizledikten sonra bu spreyi güzelce sıkıp kullanabilirsiniz düzenli kullanımda etkilerini göreceğinizden emin olun :) günün istediğiniz her anında yaz sıcaklarında dost bir ürün :)
Umarım yazımı beğenmişsinizdir . Tarifi yaparsanız yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim . Güzel kalın . . . 💋

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder