Sayfalar

23 Temmuz 2018 Pazartesi

Loreal Paris Wake Up Glow Aydınlatıcıları Denedim !

Herkese yeniden merhabaların en güzeli :)

Bir süre önce başlıkta bahsettiğim serinin ilk yazısı olan allığın yazısını yazmıştım. Seriyi tek bir yazıda kısa kısa anlatmaktansa her ürünü tek tek ele alan blog yazıları yazacağım demiştim.

Bu defa serinin hem palet şeklindeki aydınlatıcısını hemde bronz renkte sıcak ton olan likit aydınlatıcısını konuşalım istedim 😎



Loreal Paris'in bu yaz koleksiyonu beni aşırı mutlu etti çok samimi şekilde itiraf etmliyim ki bayıldım.
Serinin en sevdiğim yanlarından biriside içeriklerinin neredeyse tamamının doğal 
olması.
Benim gibi alerjik ve hassas ciltler için harika bir haber.
Gelelim serinin La vie En Glow palet aydınlatıcılarına 2 tonu mevcut bu paletlerin birisi daha soğuk tonlardan oluşuyor diğeri daha sıcak tonlardan.
Benim tercihim sıcak tonlarda olan palet oldu çünkü ben bembeyaz bir ten rengine sahip değilim buğday tenli olduğum için bu palet bana daha çok gidiyor.
Artırılabilir bir uygulaması var içerisinde asla sim yok şimdi kolumda zaten ne kadar ışıl ışıl ama sim olmayan bir görüntüsü olduğunu göreceksiniz😍


Süper pigmentasyonu var dokusu yumuşacık.
Bazen tek renk ama çoğu zaman karıştırarak uyguluyorum.
Serinin kesin bakın diye önereceğim ürünlerinden biri.
Gelelim serinin likit aydınlatıcısına.
Yine bu üründe seride dikkat çeken ürünlerden çünkü biz kadınların su gibi kullandığı hindistan cevizi yağı bu üründe mevcut.
Bu ürünün 3 rengi var bendeki en koyusu bronz renk olan.
Bu ürün çıkmadan önce ben farklı markaların bu tür likit ürünlerinin gerçekten göz hapsine almıştm acaba hangisini alsam diye.
Direk uygulamak değilde özellikle ten ürünlerine karıştırarak bu likit ürünü denemek istiyorum.
Çünkü içerisinde sim yok ve ciltte çok güzel aydınlık veren bir şekilde doğal duracağını düşünüyorum.
1 ton açık rengini de alarak aydınlatıcı sürülecek bölgelere tek başına da uygulayarak denemek istiyorum.

Yapısı yoğun değil rahatsız edip kalıp gibi durmuyor. Kuru yağ formunda ince yapılı rahat dağıtılan ışıl ışıl bir ürün.


Kolumda uygulanmış dağıtılmış halini görebilirsiniz en koyu rengi eğer buğday tenliyseniz ten ürünlerinize karıştırıp kullanacaksanız aşırı koyu kalmıyor .
Kısacası bu seri tam benim serim olmuş gerçekten ışıl ışıl her ürün benim olmalı.
Makyaja ilk başladığımda aydınlatıcılara bu kadar düşkün değildim ama olay profesyonelce yapmaya başladığımdan beri benim için en büyük paya sahip olan ürünler aydınlatıcılar.

Sınırlı süre kalacak diye biliyorum çünkü yaz serisi piyasadan kalmadan serinin en az bir ürününü edinmenizi tavsiye ederim.

Umarım faydalı bir yazı olmuştur .
Yeni yazılarda görüşmek üzere
Işıltınız hiç kaybolmasın.
Gizmo💋


14 Temmuz 2018 Cumartesi

Loreal Paris Life's Peach Allık 🍑

🍑🍑
SELAMMM !!

Çok yeni tazecik bir ürün hakkında geldim bu kez bloga. İnstagramda, türk bloggerlar, yabancı bloggerlar youtuberlar derken bu seri aldı öyle bir başını gitti ki.
Ürünü denemek için kuduranlardan biride bendim. Serideki  ürünler bu kadar ortalığı ayağa kaldırırken benimde deneyip yorumlamam gerekiyordu 😍😍

Seriyi komple bir yazıda buluşturmak yerine detaylı yazabilmek için serideki her ürünü ayrı ayrı inceleyerek yazılarını yazmaya karar verdim ve bu ilk yazı tabiki misler gibi kokan Allık olacaktı 
🍑

Seriden şöyle hafif bir bahsedecek olursam çok doğal ve ışıltılı sağlıklı bir cilt görüntüsü için odaklanmış ve öyle ürünler çıkarmış . Makyajı abartmak değilde uyandığınızda hemen hooop bunları sürüp doğalca ışıldayıp güne devam edelim serisi olmuş
 Yani '' Wake up and glow'' serisi adının hakkını vermiş 👍👌



Seride tek renk bulunan şeftali bir allık var bugün konumuz az önce bahsettiğim gibi bu gördüğünüz güzellik.
Rengin adı 01 peach addict 🍑
İlk duyduğumda çok güzel kokuyor vs. dediklerinde yani ne kadar kokabilir ki dedim.
Ama inanın o kadar güzel kokuyor ki bu zamana kadar böyle güzel kokan allık kullanmadım.
Yaz aylarında özellikle  sıcak ve bir o kadar doğal bir görüntüyü bu ürünle yakalayabiliyorsunuz.

Bu ürünlerin şöyle de bir özelliği var ki doğal görüntü dışında içeriğinde büyük oranda doğal içerikler bulunduruyor olması.



Genelde pembe tonlarda allık kullanırdım şeftali tonlarının bana yakışmadığını düşünürdüm meğerse sorun, doğru tonu kendimde yakalayamıyor oluşummuş.
Bu ton renk cilt rengine uyacak şekilde yapılmış.
Pigmentasyonu gayet güzel ama sizi bir anda palyaço çevirmeden yumuşak ve doğal bir şekilde sağlıklı gösteriyor.
İçerisinde asla sim yok içten gelen doğal bir ışıltı şeklinde yansıtıyor kendini.
Bu da bizim işimize geliyor tabiki '''Ahh tatlım ne allığı benim doğal minnoş yanaklarımın ışıltısı o ''😎😇😄😄😄😄


Ayrıcı ürün doğal doğal dedim ispatını da söyleyeyim ürün şeftali özü ve %77 doğal kaynaklı içerikler bulunduruyor.
Özellikle hassas ciltli kişiler olarak bu haber hepimizi mutlu etti tabiki.

Uzun lafın kısası doğal görünümlü allık arayışında olanlar mutlaka bakmalı .
Sevmesem asla kesin bakın demem kolay kolay bir ürün için bilirsiniz.

Sırasıyla serideki ürünleri tek tek incelediğim yazılar gelmeye devam edecek.

Sizi çok seviyorum.
Güzel kalın.
Gizmo💋


9 Temmuz 2018 Pazartesi

💙Neva Flashy Colors Metalik Turkuaz Denedim 💙

💙
Selammm!!
Renkli saçların hastası, gök kuşağı saçlı bir tanecik dostunuz Gizmonuz geldi 😎😂

Rengarenk boyalar denemekten hala bıkmadım deneyerek en iyisini bulacağım inancımı hiç yitirmedim biliyorsunuz 😄

Blogumu uzun zamandır takip ediyorsanız ya da instagramda yıllardır takipçimseniz renkli boyalarla ilgili maceralarıma mutlaka denk gelmişsinizdir.
Sonu hüsranla biten çok oldu ama bu defa en iyisini bulduğumun inancındayım 😎😎

Geçenlerde yine böyle renkli saç aşkım kabarmışken şöyle bir youtube araştırması yaparken bikaç kişinin Neva color markasının direkt uygulanan krem boyalarına denk geldim. Üstelik fiyatını duyunca 16 lira olduğunu aa dedim hemen alıp bir denemeliyim sonuçta daha önce sonu ktöü biten boyalara 30 liralar verince bu boya çok uygu fiyatlıydı.
💙  O gün hiç beklemediğim şekilde şansım çok açıkmış ki bir de ne göreyim watsons o boyayı indirime sokmuş ve fiyat 6.5 😂😂😂
💙 Benim o fiyata boyalardan bir koli normalde alıp stok yapmam lazımdı ama denemediğim için emin olamadım ve sadece 1 şişe metalik turkuaz aldım.

💙  Ben daha önce saçlarımı açıcı ile açmıştım farklı renkler farklı markalar boyamak için sonradan saçlarım uzayınca kestirdim. Saçımın ön kısımların çok az açılmış yerler kalmıştı saçımı tekrar açmadan sadece o kısımlara uygulayıp deneyeyim diye düşündüm bu boyayı.
Bu arada aklımdayken söyleyeyim bu tür renkli boyalar için saçlarınız siyah yada koyu kahve vs ise öncesinde saçınızı mutlaka açıcı ile açmalısınız her zaman tekrarlıyorum yoksa sonuç alamazsınız.

💙  Şimdi size saçımın açılmış rengi hali ve boyanın uygulanmış halinin nasıl tuttuğunu gösterip uygulama şeklimi anlatacağım.


Normalde açıcı ile açınca sarı yada platin gibi renk olması gerekir ben farklı boyalar uyguladığım için artık renk turuncumsu bir açık renk almış gördüğünüz gibi.
Ama uygulayacağınız renkli boya pastel renklerden pembe mint yeşili vs değilse bu kadarlık bir açılma rengi bizim için yeterli oluyor gördüğünüz gibi.
😍
Gelelim nasıl uyguladığıma normalde boyanın 15 dakika bekletilmesi yazıyor ama ben 1 saat beklettim ama benim şöyle bir avantajım vardı ben sadece uçlarına uyguladığım için rahat okadar bekledim diplere de  uygulamış olsaydım 1 saat değilde  yarım saat beklerdim çünkü kaşındırır mı vs bilmiyorum.
Ama benim gibi sadece uçlara yapacaksanız 1 saat bekletin derim. Elinize mutlaka eldiven takın tırnaklara işleyince sorun oluyor :)

Elimle iyice yedirerek masaj yaparak uyguladım ve sık dişli bir tarakla arada mutlaka taradım boya almayan yer kalmasın diye. Elinizlede aralarını açarak kontrol edin boyasız yer kalmasın. Boya direk hazır olduğu için çok pratik bir daha oksidanla vs siz karışım hazırlamıyorsunuz üstelik kalan boyayı sonradan tekrar kullanabiliyorsunuz diğer boyalar gibi karışım hazırlayıp artan boşa çıkınca atmıyorsunuz.

Ve resimde şişeye dikkat ettiniz mi bilmiyorum sadece saç uçlarıma şişenin 1/4'ü kadar kullandım gerisi kaldı çok bereketli bir ürün.

Bir de boya saçınızı asla kurutup yıpratmıyor bunu da gönül rahatlığıyla söyleyebilirim aksine saçımı parlatıp yumuşattı çok çok beğendim neva color gerçekten aşırı güzel bir markaymış yeni anladım 💙 

Boyanın güzel ve kaliteli olduğunu keşfeden gizmo durur mu hemen boyadığım günün akşamı indirimin son günüydü koşarak tekrar gitti ve bu defa ametist mor olanı alıp stok yaptım .Şimdilik onu açmam .
Çünkü saçımın alt kısmını komple açıcı ile açıp yakında zamanda tekrar turkuaza boyamak istiyorum kalan boyayla.

Bu arada bu tür boyaların ortalama kalıcılığı saç tipine göre değişiyor bende 1 - 1,5 ay kadar kalıyor.

Benim bu boyadaki deneyimim bu şekildeydi.
Çok faydalı bir yazı olduğunu düşünüyorum.
Çünkü insan böylr bir işe kalkışırken birçok deneyim yazısı araştırıp okumak istiyor.
Size gönül rahatlığyla önerebilirim 

Çok detaylı ve uzun bir yazı oldu ama hiç bir ayrıntıyı atlamak istemedim.

Şimdilik anlatacaklarım bu kadar.
Diğer renkleri denedikçe sizinle paylaşırım.

Bu arada blogta diğer kötü renk deneyimlerimi de okuyun derim onlara boşa vermeyin.

Yeniden görüşmek üzere.

Gizmo💋

5 Temmuz 2018 Perşembe

Procsin Yağları Alışverişim ve Deneyimlerim

Herkese merhaba 
Yaklaşık 1 ay önce yaptığım procsin ürünleri alışverişim ve kullanıp deneyimlediğim yorumlarımı sizinle paylaşmaya geldim :)




Bir süre önce cosmo home sitesinde büyük bir indirimle bu yağların teki yaklaşık 3.5 lira gibi bir fiyata düşmüştü bende çok çok merak ettiklerimi tabiki hemen aldım.
Aldığım yağlar;
Cilt bakım yağı
leke karşıtı bakım yağı 
ve göz çevresi bakım yağını aldım.
Hepsinden size kısa kısa bahsetmek istedim fikir olması açısından :)

Tek tek anlatmadan önce ürünlerin şişesinden bahsetmek istiyorum resimde göründüğü gibi damlalıklı bir kapağı var böyle olması üründen fazla fazla değilde kontrollü şekilde ayarında yeterli miktarda almanızı sağlıyor .

Cilt bakım yağıyla başlayalım ; 
Onarıcı ve nemlendirici bir yağ.
Çok çok övülen bir üründü hatta almadan önce bence çok abartılıyor diye düşünüyordum bu kadar uygun fiyatlı bir ürün nasıl bu kadar uygun olabilir diye.
Bazı dönemlerde ve mevsim değişiklerinde cildim çok bozuluyor kuruyor pul pul dökülüyordu.
Yine öyle bir zamanda kullanmaya başladım ve beni oldukça şaşırttı cildim sanki hiç kuru değilmiş gibi nem verdi 15 dakika gibi bir sürede de güzelce emildi.Ayrıca makyaj altına da güzel bir nemlendirici aklınızda olsun.

İlk önce söylemem gereken gözlerinizi yakmıyor yanlışla değdiğinde vs.
İnce çizgilerde henüz bir etkisini görmedim zaten bu tür ürünlerin çok uzun vadeli bir kullanım gerektiriyor.
Ama onun dışında göz çevreme verdiği neme ve ışıltılı görüntüyü sevdim.
Rahatsız edici kokuları yok bu yağların bu arada onu da söylemeden geçmeyeyim.
Tıpkı diğer yağda olduğu gibi bu üründe çok güzel ve çabuk emiliyor.

Herkesin çok çok merak ettiği diğer bi ürün leke açıcı yağ.
Diğer yağlar gibi bu da herhangi bir iritasyona sebep olmadı bende.
 yaklaşık 2-3 haftadır kullanıyorum.
Çok mucize bir etkisi hemen olmadı ama ufak ufak cilt yenileme etkisi olduğunu gözlemledim cildi soyuyor az az ve yenilenmesini sağlıyor tıpkı cilt bakım yağı gibi nemlendirmesini bu ürününde çok sevdim.
Bendeki sadece 3 çeşidiydi bunlardan farklı amaçlı bir çok yağları mevcut bu kadar uygun fiyatlı ve güzel ürünleri her indirimde yine kapmaya devam edeceğim.
Bbüyük oranda çok çok sevdiğim ürünler oldu.
Böyle bir markanın hayatımıza girmesi çok çok iyi oldu.
Benim bu ürünlerde hakkında söyleyeceklerim bu kadardı.
Farklı ürünlerini denedikçe yine yazmaya devam edeceğim.
Yeniden görüşmek üzere.
Gizmo💋