Sayfalar

23 Ağustos 2018 Perşembe

Gabrini 3D Flat Brush Ojeler💅

💅Bugün rengarenk bir seriyle geldim.
Gabrini markasının 3D flat brush ojeleri bugünkü mevzumuz :)



  • 💅Gabrini 3DFlat Brush serisi 😄
    3D oje nasıl oluyor diyebilirsiniz😄
    Şöyle söyliyim tabiki 3 boyutlu bir görünüm yok fakat diğer ojeler den farklı olarak topcoat uygulanmış gibi canlı ve parlak görünüme sahip olması diğer ojelerden farklı yapan özelliği 😄
    💕 Birde farklı olarak fırçasının yassı olması uygulamayı kolay sağlıyor 

  • Markanın seride ki en önemli özelliği fırçaları. Resimde gördüğünüz gibi fırçalar düz ve kısa dolayısı ile ojenin tırnağa uygulanışı kesinlikle uzun ve geniş fırçalara oranla çok çok daha rahat.
     En beceriksiz halimizle bile hızlıca güzel bi oje sürüş deneyimi yaşayabiliriz 

    Renk seçeneği de gayet geniş bende şuanda 8 rengi mevcut . Sizinle elimdeki renkleri şimdi paylaşağım :) 
    Favorilerim arasında bu 2'li başı çekiyor. Özellikle açık kahve olan renk elleri harika gösteriyor aklınızda bulunsun derim. 
    Bu ara yüzük parmağına farklı renk uygulamak çok moda gümüş renk olanı bu iş için biçilmiş kaftan 👌


    Gabrini’nin bu yeni oje serisinin bir diğer güzel yanı ise multivitaminli olması. Çabuk kırılan tırnaklarınız varsa bakım yapıyor. Ayrıca topcoat sürmenizi asla gerektirmiyor. Kendi özelliğinden dolayı ojeler zaten gayet canlı ve parlak görünüyor. Üzerine topcoat geçilirse ojenin yapısı bozuluyor bilginiz olsun.
    Topcoat olmadan oje gayet dayanıklı 3-4 gün hiç çıkmadı.
    4.Günde değiştirmek için ben sildim yoksa hala güzelliğini koruyordu. 👍
    Marka gerçekten gerçekten çok iyi bir değişim ve yenilik akımına girmiş!  
     Ve başarmış .

    💗Çok açık renkler hariç diğer renkler tek katta bile güzel örtücülük sağlıyor. Ama ben genel olarak 2 kat sürümünü beğendim.. 
    * Kuruma hızı da gayet güzel.
    KIsaca ojeler gayet başarılı ben hiç bir zaman uçmuş fiyatlı ürünlere yönelme taraftarı değilim uygun fiyatlı ve bilinen markalarda güzel ürünler keşfettiysem yoluma onlarla devam etmek tercihim.
    Bu ürünlerde benim için öyle oldu 
    Gördüğünüz yerde bi şans verin derim bütün renkleri birbirinden güzel ama dediğim gibi açık kahve favorimde baş köşede 😉💅👌
    Yeniden kavuşmak üzere 
    Gizmo💋


    14 Ağustos 2018 Salı

    Doğal Yağlarla Saç Bakım Kürüm

    👧
    Seeelaaaam !!!
    Bal böreklerim , çiçeklerim :)
    Geçtiğimiz günlerde instagramda saç bakım kürümü paylaşmamı ister misiniz diye sormuştum ?
    %92 şeklinde evet oy'u gelince ve üzerine dm'lerden devamlı paylaş paylaş yazısı gelince ee tabi yazmasam olmazdı.

    Doğal yağlarla yaptığım bir karışım bu :)
    Şöyle minik bir seyahat boy şişede karışımı hazırlayıp iyice homojen hale gelene kadar çalkalayıp hazır hale getiriyorum.Siz bir kase de yada farklı bir kapta da yapabilirsiniz.

    Saçın en güzel dostu hindistan cevizi yağından bir tatlı kaşığı koyuyorum. Saça çok  güzel nem verip besliyor ;)
    Ardından yine bir tatlı kaşığı çam terebenti esansı koyuyorum ben bunu a101'den aldım gayet memnunum sizde ordan alabilirsiniz. Sağlıklı şekilde uzamasına büyük katkısı oluyor.

    Yine aynı ölçüde lavanta yağı koyuyorum hem kokusu güzel oluyor hemde  saç köklerini güçlendirerek koparak dökülmeleri azaltıyor.
    Ve tabiki tıpkı hindistan cevizi yağı gibi saç bakımın olmazsa olmazı tatlı badem yağı yine aynı ölçüde 
    • Badem yağı, içerisindeki E vitamini sayesinde saçı içten besler, kırılmaları ve dökülmeleri önler, saçların nem ihtiyacını karşılar. ...
    • Badem yağı saç uzamasında önemli rol oynayan doğal yağlardandır.


    Yine hep aynı ölçüde olacak şekilde kayısı yağı koyuyoruz bunu bimde yada aktarlarda bulabilirsiniz ayrıca kayısı yağının cilde de büyük faydaları var bilginiz olsun :)
    Kayısı yağı saçta bir nevi saç kremi ve nemlendirici görevi görüyor aklınızda olsun
    Kayısı yağısaçta oluşan düğümlerin açılmasına ve kolay taranmasına yardımcı olur.

    Son olarakta hem saça hemde cilde çok faydası olan üzüm çekirdeği yağı ekliyoruz.
    En önemli özelliği saç derisini ve saç tellerini yumuşatması. Saç derisini yumuşatması aşırı kuruma nedeniyle oluşan kepeği de engelliyor. Saç tellerini yumuşatması ise saçların kırılmaya karşı dayanıklılığını arttırırken çok daha kolay şekil almasını sağlıyor.
    Bu saydığım faydalı yağların hepsini bir güzelce buluşturup karıştırıyoruz.
    İmkanınız varsa eczanelerde satılan bepanthen ampulde bir tane kırıp bu karışıma ekleyebilirsiniz benim elimde o gün olmadığı için görselini çekemedim.
    Bu karışımı güzelce masaj yaparak saç köklerine ve saç uçlarına yediriyoruz isterseniz saç boyama fırçasıyla isterseniz ellerinizle yapabilirsiniz.
    Güzelce yedirdikten sonra streç filmi o saçı sarıyorsunuz.
    Saç ısınıp yağların daha güzel etkisini sağlaması için.
    Ben öğlen 12 gibi uygulayıp 4-5 saat sonra yıkadım.
    Bu yağ saçtan arınacak derseniz.
    İlk şampuanlamada saçınıza asla su değdirmeden kuru saça direk şampuan döküp yedirin sonra su döküp durulayın kuru saça yağlıyken direk şampuan sürünce daha çabuk akıp gittiğini görebilirsiniz daha rahat arınacaktır.
    Bu uygulamayı 15 günde bir kere yapabilirsiniz.
    Saçınızın hem kuruluğu nemsizliği gidecektir hemde dökülmesi azalıp yumuşadığını ve daha rahat şekil aldığını farkedeceksiniz.
    Benim saç kürüm bu şekildeydi. Umarım yapıp beğenirsiniz.
    Sizin yaptığınız uygulamalar neler benimle paylaşırsanız çok sevinirim
                                                         Yeniden kavuşalım
                                                                 Gizmo💋


    12 Ağustos 2018 Pazar

    Gratisten Alınması Gereken 10 Ürün 💟💟

    💟

    Selam çiçeklerim , böceklerim , bal köpüklerim !! Hazır bayram indirimleri vs başlamışken güzel bir  blog serisi başlatabiliriz  :)
    Bunun ilk yazısı da Gratisten alınacak 10 ürün olsun bence 😎
    Çok fazla alışveriş yazısı okuyup, alışverişi videosu izliyorum .Benim sevdiğim konu olunca sizinde dikkatinizi çekeceğini ve işinize yarayacağını düşünüyorum 😍

    Tabi ki en bilindik ve hiç şaşmayan bir ürün olan wetn wild comfort zone paleti. Bendeki eski ambalaj olan şuan ambalajı yenilenmiş bildiğim kadarıyla ve aynı yapıda farklı tonlardan oluşan bir palet daha çıkarmışlar onda da aşırı gözüm var ama indirim zamanında kara borsa olan bir palet ama bulursanız ve hala edinmediyseniz hem bu paleti hemde Rose In the Air paleti almanızı öneririm 😍😍

    Bahsettiğim Rose In The Air paleti😍
    Hala edinemedim ama en kısa zamanda alacağım. 
    Pigmentasyonu yüksek tozutma oranı gayet düşük olan uygun fiyatlı far paletleri arıyorsanız mutlaka bakmanızı öneririm

    Sanırım en çok wetn wild ürünlerinden gideceğiz. Uygun fiyatlı ve kaliteli olunca hepimize çok uyan ürünler. Bu rujlarda tek sevmediğim özellik dandik ambalajları .Hepsinin kapağı kırık bendekilerin ve rujlar tamamen içeriye geçmediği için kapak bazen denk gelip ruju parçalıyor. Bu rujlar öyle çantaya atmalık olmuyor bu dandik ambalajları yüzünden o yüzden sadece evde sürüp çıkıyoruz bu güzellikleri.
    En sevdiğim renkler ve isimleri bu şekilde. Ambalajları ne kadar kötü olsa da rujların kalitesinden dolayı indirim zamanı alınması  gereken ürünlerden.

    Gelelim maskelere Creightons markasının Photo Perfect serisi maskelerine . Seride 4 çeşit ürün var yanlış hatırlamıyorsam . Bende 3 tanesi mevcut.
    Tek özelliklerinden bahsetmeyeceğim ama çeşitlerine göre işe yarayan ürünler. Matlaştırıcı, sivilce karşıtı, aydınlık veren vs çeşitleri var.
    Kokuları çok güzel benim cildim hassas ciltli olmasına rağmen herhangi bir reaksiyona sebep olmadı. Bu da uygun fiyatlı ve işe yararlılığı açısından bakılması gereken ürünlerden. Özellikle anti blemish olana mutlaka bakmalısınız.

    Ve yine sadece gratislerde bulabileceğiniz gratise ait bir marka olan benri markasının güneş kremi. Bu kadar uygun fiyatlı olup güzel olacağını sanmıyordum. Ama gayet başarılı çıktı. Çok yoğun olmayan, beyazlık bırakmayan hatta aksine güzel bir aydınlık veren şaşırtıcı ve sevdiğim bir oldu. Çok yoğun yapısı olmadığı için makyaj altına da güzel bir baz oluyor . Aklınızda olsun.
    Üzerinde fazla konuşulmaması gereken tabiki the balm. Dolar bu kadar başını almışken artık indirim zamanları bile fiyatı ne duruma gelir bilinmez ama yine kaliteli ve başarılı markalardan birisi ve tabiki en favorim mary lou aydınlatıcı.

    Yine wetn wild markasının geçtiğimiz yıllarda ülkemize gelen aydınlatıcıları .Ben açık rengi bulamadığım için koyu olanı almıştım . Rengi çok koyu olduğu için aydınlatıcı olarak tam bana olmasa da far olarak yada ışıltılı allıklar seviyorsanız o şekilde kullanırsanız çok başarılı :)

    Şimdi biraz bonu olacak ürünlerden bahsedeceğim. Bu bahsedeceğim son ürünleri farklı mağazalarda da bulabilirsiniz. Ama ben genelde gratisten aldığım için onları da bu yazıya eklemek istedim :)
    XO markasının yeni çıkardığı deodorantlar :)
    Peki bunların diğer deodorantlar farkı ne derseniz .Hem koku seçeneğinin çok olması hemde ne önemlisi içerisinde alüminyum bulundurmaması :) Biliyorsunuz alüminyum göğüs kanseri yapan en önemli maddelerden.
    Favori kokumu soracak olursanız Ocean Fresh :)

    Yine hem gratiste hem farklı yerlerde bulabileceğiniz favori aydınlatıcılarımı görselde görüyorsunuz :)
    Loreal'in yeni seriri olan bu glow serisi de yine çok çok başarılı ve doğal duruşlu aydınlatıcılardan.

    Ve maybelline burgundy paleti


    Bu da yine ambalajından memnun olmadığım ama  renklerine bayıldığım bir palet. Renkler arasında fazla boşluk olmaması insanı ne kadar gıcık etse de renkleri için katlanılabilir.Çoğunluğu ışıltılı farlardan oluşan bir palet.

    Ve son olarak gratislerde bulabileceğiniz sleek markasının ürünleri.
    Özellikle bu dudak dolgunlaştırıcı özelliği olan rujları ve şuan görseli olmasa da almanızı önereceğim sleek kamuflaj paleti yine güzel ürünlerden.
    Benim aklıma gelen gratiste alınması gereken bu şekildeydi.
    Yarın ufak çaplı bir gratis gezmesi yapmayı planlıyorum.
    Eğer güzel bişeyler bulup alırsam , güzel bir alışveriş yazısı da gelir kesin :)
    Siz neler aldınız ya da neler önerirsiniz benimle paylaşırsanız çok çok sevinirim.
    Yeni yazılarda görüşmek üzere.
    Gizmo💋






    6 Ağustos 2018 Pazartesi

    Eda Taşpınar Beyaz Ten Bronzlaştırıcı 🌞🌞

    Herkese yeniden merhaba
    havalar ısındı yaz geldi iyiden iyiye, güneş kendini artık burdayım yakıp kavurcam demeye başlamışken güneş ürünleri yazısı serime başlamak istedim .🌞🌞🌞🔥

    Bu yazının konusu başlıktan da anladığınız gibi Eda taspınar markasının beyaz ten bronzlaştırıcısı.

    Hepimiz doğuştan malesef çikolata tenli şekilde de değilde peynir gibi beyaz doğuyoruz tabi ki öyle olunca bronzlaşmak daha zor bi hal alıyor.
    Ama  çok çok sevdiğim sevgili Eda Taspınarı gördükten sonra beyazlarda bronzlaşabilir gücünü almış olduk :)

    Şimdi diyeceksiniz hatun zaten yerinden esmer . Evet aksini iddia etmiyorum zaten ama zaten onun yarısı kadar bile bronz olsak bizim için yeterli:)
    Sağolsun o da bizleri düşünüp güzel bir ürün çıkarmış.

    Ayrıca bu ürün benim 2.şişem :)

    Güneş ürünlerinin cilde nüfuz etmesi için güneşe çıkmadan 15- 30 dakika önce sürülmelidir.
    Güneşte uzun süre kalındığı takdirde ürünlerin iki saatte bir yenilenmesi,gün içinde cildin güneş altında hissettiği nemsizliği de giderecektir.
    Korumayı sürdürmek için, ıslandıktan, kurulandıktan sonra, veya uzun süre güneşte kalındığında, uygulama tekrarlanmalıdır. Bunu kesinlikle unutmayın
    Not: Paraben içermiyor ürün.

    200 ml çok hoş kokulu krem yapıda bir ürün.

    İçerisinde argan yağı, Hindistan cevizi yağı, kakao çekirdeği yağı ve bildiğimiz bir çok , cildi nemlendirecek vitaminler bulunmakta.

    İçerisinde parlatıcı ya da boya gibi maddeler yok.

    En önemlisi ; Sağlık ve Tarım Bakanlığı tarafından onaylı. 

    Ciltte çok fazla yanma  ve acı gibi hisleri en aza indiriyor bronzlaşırken bu ürünü kullanırken bunun dışında bronzluğunuzun uzun sürmesi için yine aynı markanın bronzluk koruyucu ürünlerini de kullanmanızı tavsiye ederim :)

    ürüne kendi online satış sayfalarında ya da gratise watsons'a gitmişken oralardan da edinebilirsiniz.
    İsminin hakkını veren güzel bir ürün. İlerleyen günlerde yine farklı güneş ürünlerinden bahsedeceğim yeniden kavuşalım. 

                                                    Gizmo💋


    2 Ağustos 2018 Perşembe

    Procsin Yüz Spreylerini Denedim

    Herkese uzun bir zaman sonra merhaba :)

    Bu ara hava aşırı aşırı sıcak oyüzden böyle bilgisayarı kucağıma alıp saatlerce yazı yazmak inanın zor geliyor. 
    Kışın hava güzel yazmak için dersler yoğun, yazın vakit boş hava sıcak ne olacak böyle bilmiyorum.

    Hazır sıcaklardan bahsetmişken türk markası olan procsin ekibi yazın bizi güzelce hem serinlik verecek hemde cildimize faydalı olan spreyler çıkardı. 

    Havalar böyle olunca hemen hızlıca deneyimleyip sizinle paylaşmak istedim. Ayrıca yazıyı hızlı yetiştirme sebebim ürünlerin şuan lansman fiyatıyla sitesinde 10 lira olması😍

    İki ürünü de serin serin kullanayım derseniz sizde benim gibi ürünleri buzdolabında saklayabilirsiniz :)

    Deniz yosunu özlü aloe vera spreyinden başlayalım önce.
    Bende herhangi bir reaksiyona sebep olmadı  cildim aşırı hassas olmasına rağmen. Ama kullanan bazı kişilerde kaşıntı ve kızarıklıklara sebep olmuş oyüzden imkanınız varsa önce bir deneyip her ihtimale karşı öyle alın bende bişey olmadı :)
    Sıcakta bunaldığım zamanlarda cildimi gün içinde nemlendirmek için sıkıyorum.

    Ciltte yağlı bir his bırakmıyor. Çok çabuk kuruyor ve aloe veranın o süper etkisi sayesinde güzelce nemlendiriyor.
    Sivilce vs de asla çıkarmadı dediğim gibi benim cildim normalde aşırı hassas.
    Özellikle dışarıya çıkmadan güneş kremi sürmeden önce özellikle dışarıda hava kirliliği vb etkilerden de korunmak için yine bu ürünü kullanabilirsiniz. Kokusuda hafif bebek ıslak mendilleri gibi kokuyor bence :)



    Gelelim bu pembe olan deniz yosunu spreyine açıkcası söylemem gerekirse hem özellikleri hemde kokusu yönünden favorim bu ürün 💗💗
    Neden derseniz?
    Öncelikle kokusu çok çok güzel.
    Ben yüzümü temizleyip arındırdıktan sonra yine soğuk şekilde tonik yerine uyguluyorum.
    Yine bu da aynı şekilde çabuk kuruyup yağlı his asla bırakmıyor ve bu ürünün en güzel özelliği cildi hem nemlendirip hemde sıkılaştırma özelliğinin olması.
    Makyaj önceside nemlendirme açısından kullanabilirsiniz.
    Hem cilde yumuşaklık hem ışıltı katıyor. Ayrıca makyaj fırçalarınıza hafif bunlarla nemlendirip aydınlatıcı yada farlarınızı uygularsanız daha aydınlık ve pigmentasyon yönünden daha başarılı sonuçlar alıyorsunuz😎

    Hydra mist ; daha çiçeksi kokarken pürüzsüzleştirme özelliğine sahipken
    Aloe vera mist;  daha çok kremsi kokusuyla yatştırıcı ve nemlendirme olayına sahip.

    Ben ikisinide sevdim fiyatlar açısından oldukça da uygun oldukları içn kesinlikle tekrar alacağım ürünler. 
    Ama derseniz ki Gizem en çok hangisi ağır basıyor ?
    Pembe olan derim 👍👍💖💖

    Benim ürünler hakkında söyleceklerim bu kadardı umarım faydalı olmuştur umarım beğenmişsinizdir
    Sizler denediniz mi ? Nasıl buldunuz benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
    Yeni yazılarda görüşmek üzere.
    Gizmo💋💋