Sayfalar

2 Şubat 2019 Cumartesi

WOOBOOX /HAPPY SLİP BOX VE Aylık SÜRPRİZ ÇORAP KUTUSU

Selam bal köpüklerim
En son size yazdığım blog yazısında woohoobox aylık kutularından bahsetmiştim. Bugünde onlar dışında farklı 2 konseptlerinden daha bahsedeceğim :)
Woohoobox u bilmeyen var mı aranızda bilmiyorum ama öğrencilerin  özellikle çok  sevdiği üye olduğu aylık sürpriz kutular içeren Woohoobox konsept kutularının içinde yok yok:)!  Aslında diğer blog yazımda  Woohoobox tan bloğumda bolca bahsetmiş ve kutularını da incelemiştim. hatta şuraya tık tık yaparak o yazıma gidebilirsiniz.  Woohoobox konsept kutularında genellikle kırtasiye, kozmetik,aksesuar ve sürpriz ürünler bulunuyor.

Ama bu sefer bizler için farklı iki konsept kutu daha hazırlayıp sunmuşlar ve ben de bunları sizlere göstermekten mutluluk duyuyorum. Peki neymiş bu kutular :)! Yine aylık, 3 aylık, 6 aylık ya da 12 aylık abone olup sipariş verebileceğiniz bu özel kutular: Happy Slip Box (aylık sürpriz slip kutusu) ve aylık sürpriz çorap kutuları olarak geçiyor. Aylık kutu fiyatları 35 tl olan bu sürpriz kutulardan alıp ister kendinize isterseniz de sevdiklerinize tatlı sürprizler yapabilirsiniz :)
Valahi ben sevdiklerime de yaparım ama çorap konusu benim alanım olduğu için önce kendime gelsin bu kutular da biraz şımarayım😎😎😎

Çoraplar ve slipler 3'er adet olmak üzere fermuar mekanizmalı gibi ve şirin baskılı çantalarında ve özel kutularda size geliyor. Çorapların kumaşı oldukça kaliteli ve sıcak tutuyor. 
Baskılı çantasını da çok sevdim özellikle onu da makyaj çantası yapmak için can atıyorum.
Çünkü şeffaf içi görünen çantalar makyaj çantası olunca benim için büyük kolaylık oluyor.
Çorapların desenlerini de yakından görün istedim . En favorim tabiki kedili olan oldu 😍😍😍
Gelelim sliplere :)

Bunlarda yine çoraplar gibi kendine özel kutusunda ve çantasında gönderiliyor.

Rengarenk bir konseptte hazırlıyorlar .
 Sipariş vermeden önce beden bilginizi de iletebiliyorsunuz. Siparişlerinizin hazırlanması yaklaşık 1-7 iş gün arası değişiyor ve siparişinizi ister kredi kartı ile isterseniz de kapıda ödeme seçeneği ile alabiliyorsunuz.  75 tl üzeri siparişlerinizde kargo ücretsiz :)

Bir de unutmadan şunu da söyleyim bana en çok sorulan sorulardan biri bu bu çünkü instagrdam üzerinden ; Woohoobox kutularında çok sevdiğiniz ürünleri tekil olarak Woohooshop dan satın alabiliyorsunuz. İlla kutu mu alacağım sadece istediğim ürünü tek başına alamıyor muyum diyenler için cevap oldu sanırım :) Ozaman ilginizi çektiıyse yine buraya https://woohoobox.com/ tıklayarak hem ürünlere hemde kutularla buluşabilirsiniz.
Benim woohobox deneyim böyleydi.
Hem eğlenceli hemde severek deneyimlediğim bir site oldu.
İncelememi ve yorumlarımı duymayı çok istediğiniz için 2 yazıyı da hemen hazırlayıp sizin için yayınlamak istedim.
Yeni keşiflerde ve güzel farklı yazılarda kavuşalım.
Gizmo💋

WOOHOOBOX NEDİR ?

Selam bal küpleri dostlarım 💕
sık sık sizlerle hediye fikirleri vs gibi yazılar paylaşıyorum. Bugünde benim 2019 ocak ayında tanıştığım hepinizin çok seveceği  hele ki okula gidenlerin bayılacağı bir konuyla geldim💜💛

İnsanlar büyük küçük yaşlı farketmez her zaman için sürprizleri severler.
İnsan kendini yeri gelince şımartmakta ister. 😇
Üstelik bu  güzel ufak tefek ürünler bir de uygun fiyatlıysa O zaman haydi sizi Woohoobox dünyasıyla tanıştırayım :)


















Markanın konsepti Birbirinden sevimli kutularda hazırlanan hediyeler her ayın 20'sinden sonra hazır olup alıcılara gönderiliyor.🎁🎁
 Kutuda birbirinden güzel kırtasiye, aksesuar, hediyelik eşyalar ve daha neler neler çıkıyor. Ben ilk kez ocak ayı kutusuyla tanıştım bir kutuyu aldıktan sonra diğerini merakla bekleyip bağımlı hale gelebiliyorsunuz. Sürekli heyecan ve dopdolu kutular!! :)
Peki ocak kutusu dedim durdum bakalım ocak kutusunda bana neler çıkmış?


Sanki bana '' Gizem ne istersin'' diye sormuşlarda  kutu o şekilde hazırlanmış gibi geldi. :)
Çünkü en sevdiğim şeylerden biri olan bel çantası tutkumu takipçilerimden bilmeyen yok hele ki bir hayvansever olarak desenin böyle tatlı olması dahada beni cezbetti.


Kutudan çıkan her ürün mutluluğuma mutluluk ekledi hemen çantama attığım diğer bir ürün de donut şeklinde lipgloss oldu . Kullanmaya kıyar mıyım bilemiyorum ama arkadaşlar için çıkarıp hava atmak için birebir 😎






















Hiç yaşa başa bakmadan unıcorn sevenler topluluğu burda mı ?
Ahh bende onlardan biriyim defterin iç görselini çekmeyi unutmuşum sayfaları o kadar romantık ve sade ki insan bakarken bile bir tatlı oluyor şımarıp😇

Belki inanmazsınız ama bazen yazdığım blog yazılarında yazarken bile içimi tatlı tatlı kıpır kıpır yapan yazılar oluyor .
hıı işte o yazılardan birisi bu woohoobox kutusu yazısı kesinlikle onlardan birisi.


İçerisinden bir de kırtasiye ürünleri çıkıyor demiştim.
Çok şeker notlar alabileceğiniz not kağıtları ve minnoş kalemi çıktı.Unutmak istemediğiniz notlarınız için heryere yapıştırabileceğiniz yapışkanlı not kağıtları.
Sevimli surat figürleriyle tatlı muz silgilerime ne demeli? Sanırım onlar da benden daha da mutlu olacak tatlı küçük bir dostuma gidecek :)

Benim ocak ayı woohoobox deneyimim bu şekildeydi.
Bu konsept dışında farklı 2 konseptiyle de tanıştım. Onları farklı bir blog yazısında yine sizinle paylaşacağım .
Bu kutu olayı benim çok çok hoşuma gitti siz neler düşünüyorsunuz ?
Burdaki yazıya tıklayarak kutuları woohoobox inceleyebilrsiniz.
Beni şimdiden şubat ayı kutusunun merakı sardı bile :)
Umarım sizde çok beğenmişsinizdir 
Yeni yazılarda görüşmek üzere.
Gizmo💋