Sayfalar

22 Ocak 2019 Salı

Pereja Markasının Farklı Ürünlerini Denedim !

Herkese uzun bir aradan sonra merhaba dostlarım :)
Bugün sizlere hepimizin evinde mutlaka bulunmuş olan pereja markasının farklı urunlerinden bahsedeceğim. 😎

Sizlere koku gönderebilme şansım olsaydı keşke ilk olarak Prize Cosmetics’in birbirinden leziz meyve ve yiyeceklerden ilham alarak tasarladığı Gourmand serisinin bu vücut losyonunun kokusunu size hissettirmek isterdim.


Uzun süreli ve birbirinden cezbeden kokularıyla ilgi gören bu seride Çilek, Vanilya, Çikolata gibi farklı kokular da mevcut. Uzun süre yapış yapış bir his bırakmadan güzel şekilde nem sağlıyor.
Prize Cosmetics’in Gourmand serisinin Yaban Mersini kokulu çantaya atmalık birde el kremi var cildinizi nemlendirip ve ellerinize ipeksi bir dokunuş kazandırıyor havalar bu ara çok soğuk giderken eksik edilmemesi gereken bir ürün . 

Süper kokusuyla uzun süreli parfüm etkisine de bayılacaksınız. Bu seriye ait diğer el kremlerini yine Pereja’nın online alışveriş sitesi Perejastore.com da bulabilirsiniz
Vucut ve el nemlendirme sonrası birde body mist önerisi vereyim.

Prize’ın en çok sevilen floral temalı serisinden Cashmere vücut spreyi, ilk sıktığımda beni benden alan bir koku oldu.Beklenmeyen bir performasnla Uzun süre devam eden kokusu  fazlasıyla beni  memnun etti. 



Prize Floral Body Mist serisinin ayrıca Pudra ve Yeşilçay çeşitleri de varmış sitesinde gördüm. 250 ml pet spreyli şişede sunulan Prize Floral vücut spreylerini yine çantaya atmak için boyutu çok uygun 😊

Eminin sizlerde benim gibi bu markanın perejaya ait olduğunu bilmiyordunuz 😍
Umarım bu yazı faydalı olmuştur .
Yeni yazılarda kavuşmak üzere .
                                                       Gizmo💋